ZOEVA – FIRST IMPRESSION

zoeva rose golden luxury set 2

Tein ihkaensimmäisen tilaukseni saksalaiselle Zoevalle, joka on erityisesti tunnettu siveltimestään, mutta joka valmistaa myös meikkejä. Olin ajatellut tilata vain kauan himoitsemani ruusukullanvärisen sivellinsetin, mutta uteliaisuudesta livautin ostoskoriin myös huulipunan ja meikkikynän, vaikka totta puhuen harkitsin hetken luomiväripaletinkin tilaamista. Ajattelin koota teille vähän ensifiiliksiäni tilaukseni tuotteista, joten tässä tulee. 🙂

Last week I placed my very first order from Zoeva. They are probably best known for their brushes, but they have some makeup products, too. I’ve been eyeing for this rose golden brush set for a while, but I also sneaked two makeup products into my shopping cart. Overall I was very happy with my order, here’s shortly my first thoughts of what I received just in time for my birthday. 🙂  

zoeva rose golden luxury set

Zoeva Rose Golden Luxury Set

Setissä on kahdeksan kasvo- ja silmämeikkisivellintä, jotka tulevat settiin sopivassa laukussa, hinta 65 euroa. Hinta voi tuntua korkealta, mutta jos jakaa hinnan kahdeksalle siveltimelle niin hinta on varsin kohtuullinen. En ole vielä kokeillut siveltimiä käytössä, mutta ne vaikuttavat kunnollisilta ja näyttävät tietysti vielä paremmilta. Superpehmeitä ainakin! Siveltimien mukana tuleva pieni laukku on tosi hyvin tehty myös, siinä on kätevä pikkutaskukin sisällä. Otin sen jo käyttöön laukussa mukana kulkevana meikkipussina.

These brushes not only look amazing, but they also feel like they’re good quality and they have the softest bristles ever. The clutch is a good addition to this set, it’s well-made and I decided to use it as a makeup bag in my handbag. The price of this set seems a bit high first, but at the end you get eight brushes and a bag for them so it’s really not that bad at all. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoeva Graphic Eyes+ Glance

Vedenkestävä meikkikynä, josta löytyy 13 metallinhohtoista sävyvaihtoehtoa ja yksi sysimusta tietenkin. Itse valitsin pronssinhohtoisen Glancen nopeat arkimeikit mielessä. Superpigmenttinen ja liukuu tosi nätisti iholla. Meikkikynä maksoi  6,20 euroa, tosi hyvä hinta-laatusuhde siis. Punainen sävy Opulence on jostain syystä tosi houkuttava!

A really nice waterproof eyeliner for 6,20 euros. Very pigmented and super smooth, glides on skin easily. For some odd reason I want the red shade Opulence, too. Not sure how I would use that one, though, but this bronze shade Glance is perfect for everyday use. 

Zoeva Luxe Cream Lipstick Faith & Love

Huulipunasta on 6 sävyvaihtoehtoa, ensimmäinen valintani olisi ollut Melting Kisses, mutta sen ollessa loppu, tilasin sävyn Faith & Love, joka osoittautui täydelliseksi kevätpunaksi. Sävy on aika koralli, näette sen varmasti pian meikissä. Punassa on tosi laadukkaan oloinen hylsy, jossa parasta on magneetti, jolla korkki sulkeutuu. Pigmenttinen puna, jossa on miellyttävä koostumus. Puna maksoi 8,50 euroa, joten sekin varsin edullinen.

A pigmented, creamy lipstick in a nice sleek bullet which has a magnetic lock. This shade Faith & Love is perfect for spring. I want more of these! 

Ensivaikutelmani tästä tilauksesta oli siis varsin positiivinen. Siveltimet saavat nyt hetkeksi riittää, mutta meikkipuolellakin Zoevalla on selkeästi tarjottavaa. x

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Love,

Julia

Comments: 5

 1. hanna says:

  Mulla pari Zoevan sivellintä löytyykin, samoin taitaa yksi huulipuna olla laatikossa. Saksalainen ystävä on kultaa, hänelle kun laittaa tilauksen menemään niin tuotteet saapuu turvallisesti Suomeen hänen tullessaan täällä käymään. Zoevan punista ja siveltimistä ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa, on kyllä mun lemppari ainakin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Julia says:

   Tilaus tuli aika nopeasti, neljässä päivässä, mutta mikäs sen parempaa kuin oma kuriiri. 🙂 Ehdottomasti teen uuden tilauksen jossain kohtaa, kohtuuhintaista ja laatu ainakin näin alkuun vaikuttaa tosi hyvältä.

 2. Mulla on kaksi Zoevan sivellintä, ja tuon setin tilaaminen on ollut suunnitelmissa pitkään. Zoevan kalliit postikulut vaan kauhistuttaa tätä köyhää opiskelijaa, vaikka setin hinta ei postikuluineenkaan ole oikeasti mikään pöyristyttävän suuri. Nuo ruusukultaiset siveltimet on kyllä ihan huippukauniita!:)

  • Julia says:

   Postikuluja minäkin vähän kauhistelin, siksi alunperin aloinkin katselemaan muita tuotteita, mukamas postikulut ei tunnu niin pahalta, kun on enemmän tuotteita. 😉 Siveltimet on kyllä niin nätit, että mun Real Techniques-siveltimet näyttää vähän kömpelöiltä samassa purkissa. 😀

 3. Myy says:

  Ihanan sävyinen meikkikynä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.