SYYSKUUN SUOSIKIT – SEPTEMBER FAVORITES

Joe Blasco Instant Youth Activator*

Tämä seerumi sopii erinomaisesti meikin alle. 26-vuotiaana nuorentavia vaikutuksia on vähän vaikea arvioida, mutta voidemainen seerumi on heleyttävä ja imeytyy nopeasti, iho näyttää vähän kirkkaammalta ja huokoset pienemmältä aamuisin. Seerumi ei kertaostoksena ole halpa, mutta on mielestäni riittoisa. Yksinään tämä ei riitä minulle kosteutukseen vaan olen käyttänyt päällä toista testiin saamaani tuotetta, Joe Blascon Delicate Velvet Cream-päivävoidetta, joka hillitsee herkästi punoittavaa ihoani, tämäkin mainoa tuote.

This serum is perfect to use in the mornings, because it radiants the skin, tightens pores and absorbs quickly. It’s not moisturizing enough for me to use it on its own, I use this with Delicate Velvet Cream (also from Joe Blasco). 

Dr. Scheller Black Currant & Marula Refreshing Moisturizing Care Night*

Tämä yövoide on nopeasti imeytyvä, mutta kosteustehot riittävät kuivemmallekin iholle. Plussaa hygieenisestä pakkauksesta, en erityisemmin välitä voidepurkeista, joista voide pitää kaivella spaattelilla. Dr. Scheller on vegaaninen luonnonkosmetiikkamerkki. Tuotteen vaikutuksia kuvaillaan näin: “kosteuttava yövoide täydentää ihon kosteusvarastot ja ehkäisee ensimmäisten juonteiden syntyä”. Minulla on varakappale jemmassa, käytän ilolla senkin.

This night cream absorbs quickly, but it’s still moisturizing enough for dry skin. Dr. Scheller is a natural cosmetics brand suitable for vegans. I like that it comes in a tube, it’s more hygienic than a jar. 

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette 01*

Tämä paletti oli käytössä lähes joka päivä syyskuussa. Minulla on paha tapa torkuttaa arkisin vähän liikaakin sitä kelloa, ja aika usein silmämeikin ainekset pitää napata mukaan työmatkalle. Ripsarin lisäksi mukana on kulkenut tämä kätevä paletti. Paletti on tukeva, ei tarvitse pelätä, että se aukeaisi meikkipussissa ja siinä on hyvä peili. Sivellin on vähän sitä luokkaa kuin muissakin paleteissa, kyllähän sitä käyttää, jos ei muuta ole. Paletissa on neljä käyttökelposta neutraalia sävyä, sävymaailma on viileä. Pigmenttisyys on hyvin maltillista, joten tämä sopii pimeisiin aamuihin ja arallekin meikkaajalle. Luomivärit ovat pehmeitä ja häivyttyvät nätisti, joten haaleampi sävy ei haittaa. Käyttämällä runsaasti tummista sävyä ja esimerkiksi mustaa kajalia, saa tällä tehtyä iltameikinkin.

I used this palette a lot in September. I’ve a bad habit to snooze too long in the mornings so I often have to take eye makeup products with me and finish my makeup on the go. This palette feels sturdy and it has a good mirror. This palette contains four useful shadows that are more in the cooler side, in my opinion. The shades are not very pigmented, but they’re soft and easy to blend and that makes this such a good everyday palette. 

Joe Blasco Highlight Orange Highlight 1*

Tämä valovoide on monitoimituote, käytän tätä silmien alla, luomilla pohjustajana ja vielä korostustuotteenakin. En kärsi niinkään silmäpusseista, mutta minulla on vaaleaihoiselle tyypillisesti todella tummat silmänaluset. En ole vielä löytänyt ihmetuotetta, jolla taiottaisiin nämä syvänmerenhaudat piiloon. Tätä ja toista peitevoidetta yhdistämällä ilmettä saa kuitenkin kirkastettua kivasti.

This highlight is a multi-purpose product, I use this under the eyes, as an eyeshadow base and of course as a highlighter. I don’t really have bags under my eyes, but as I’m very pale, the skin under my eyes appear very dark and blue. I haven’t found a miracle product to use under my eyes, but using this with an other concealer I can get a quite good result. 

BeautyBlender Pro

Piti ihan ostaa uusi BB, jotta en joutuisi kuvaamaan hyvin käytettyä meikkisientäni. Käytän tätä meikkivoiteen ja peitevoiteen levitykseen ja häivyttämiseen. Yleensä aloitan meikkivoiteen levityksen siveltimellä ja viimeistelen pohjan sienellä painelemalla ja pyörittelemällä. Pinkki sieneni palvelee siis edelleen, tämä on vain kuvauskappale.

I had to buy a brand new BeautyBlender for the photos, just because the one I’ve been using looked so…used. I use this with foundation and concealer to apply and to blend. I’m still using my trusty brushes, but I like the finish this gives.

Batiste Dry Conditioner*

Batiste on laajentanut kuivashampoista muihin hiustuotteisiin ja täytyy sanoa, että tämä kuiva hoitoaine on oiva keksintö. Tätä on tarkoitus käyttää yhdessä kuivashampoon kanssa, mutta käytän tätä välillä yksinäänkin. Tuote tekee hiuksista pehmeät, vaikka muotoilutuotteita olisi jo kerrostettu hiuksiin useaan otteeseen. Plussaa kivasta tuoksusta.

Batiste has expanded their range from dry shampoos to other hair products. I really like this dry conditioner. It is supposed to be used with dry shampoo, but I sometimes use just this. This leaves my hair soft and easy to work with. Nice scent is always a plus.

 

*PR Samples or gifted / PR-näytteitä tai tuotelahjoja

 

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM | TWITTER | SNAPS: JULIAHALFWAY

Love,

Julia

Comments: 1

  1. Dr. Schellerin voide herätti ihastusta täälläkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.